= co vše v rámci této služby získáte?
- poradenství v rámci hygieny a bezpečnosti potravin
- poradenství v oblasti GMP, GHP – správné výrobní a hygienické praxe
- kontrolu hygienického stavu provozu/obchodu
- školení zaměstnanců z hygienického minima, případně rozšířené o bezpečnost potravin, HACCP, správnou výrobní a hygienickou praxi..
- tvorbu a správu systému HACCP
- vedení a revize systémové dokumentace
- podpora při komunikaci s dozorovými orgány
- provádění interních auditů
- podpora při auditech 3.stranou (certifikace, dozorové, zákaznické audity)
- zpracování a vedení metrologické dokumentace
- on-line konzultace – telefon, e-mail, WhatsApp
- 1 pravidelná návštěva měsíčně (další dle individuálních potřeb a další dohody)
Výhody externí spolupráce:
- přenos rutinních a často nepopulárních činností na externího dodavatele (dokumentace)
- možnost zaměřit se pouze na svoji hlavní činnost, tedy výrobu/prodej
- úspora provozních nákladů
- externí osoba netrpí “provozní slepotou”
- externí manažer kvality má zkušenosti i od jiných zákazníků