= co vše v rámci této služby získáte?

  • poradenství v rámci hygieny a bezpečnosti potravin
  • poradenství v oblasti GMP, GHP – správné výrobní a hygienické praxe
  • kontrolu hygienického stavu provozu/obchodu
  • školení zaměstnanců z hygienického minima, případně rozšířené o bezpečnost potravin, HACCP, správnou výrobní a hygienickou praxi..
  • tvorbu a správu systému HACCP
  • vedení a revize systémové dokumentace
  • podpora při komunikaci s dozorovými orgány
  • provádění interních auditů
  • podpora při auditech 3.stranou (certifikace, dozorové, zákaznické audity)
  • zpracování a vedení metrologické dokumentace
  • on-line konzultace – telefon, e-mail, WhatsApp
  • 1 pravidelná návštěva měsíčně (další dle individuálních potřeb a další dohody)

Výhody externí spolupráce:

  1. přenos rutinních a často nepopulárních činností na externího dodavatele (dokumentace)
  2. možnost zaměřit se pouze na svoji hlavní činnost, tedy výrobu/prodej
  3. úspora provozních nákladů
  4. externí osoba netrpí “provozní slepotou”
  5. externí manažer kvality má zkušenosti i od jiných zákazníků