Vzdělání:
1994-1998 Střední zemědělská škola, obor Ekologie potravin
1998-1999 Intenzivní jazykový kurz AJ, Jazyková škola IEC, Jihlava
2000-2005 Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, obor Chemie a technologie potravin
Praxe:
2005 – 2009 Povltavské mlékárny a.s. – Kvalitář plísňových sýrů
2009 – 2013 Povltavské mlékárny a.s. – Vedoucí laboratoře
2013 – 2019 Savencia Fromage&Dairy CZ a.s. (dříve Povltavské mlékárny a.s.) – Manažerka kvality
2019 – současnost – externí spolupráce s malými výrobci potravin (nejen v regionu) – řešení kvality výrobků, vody, provozní hygieny a sanitace, vzorkování, dokumentace výroby a kvality, výběr technologického zařízení pro výrobu.