Odborné znalosti:
ISO 22000, IFS a obrana potravin, HACCP, legislativní požadavky na potravinářské provozy, kvalitu pitné vody, interní audity, mikrobiologické a fyzikálně chemické analýzy potravin a vody…
Další:
Word, excel, power point na expertní úrovni, samozřejmostí je internet a nyní i tvorba webových stránek – wordpress, elementor.
Absolvovaná školení:
- 15.11.2006 – Hygienické zásady při zpracování živočišných produktů a výrobě bezpečných potravin
- 20.3.2007 – Excel pro pokročilé
- 10.1.2009 – Strojnický kurz.
- 10.6.2010 – Hygienické zásady pro provozovatele potravinářských podniků zpracovávajících živočišné produkty.
- 23.5.2012 – Systém HACCP, audit systému.
- 7.2.2013 – IFS Food verze 6
- 17.4.2013 – Monitoring prostředí laboratoře a požadavky na její vybavení
- 21.4.2015 – Udržování systému HACCP
- 8.6.2016 – Systém HACCP, úroveň pro pokročilé.
- 20.9.2017 – Interní auditor managementu kvality a bezpečnosti potravin.
- 15.5.2018 – Požadavky HACCP ve výrobě potravin