Odborné znalosti:

ISO 22000, IFS a obrana potravin, HACCP, legislativní požadavky na potravinářské provozy, kvalitu pitné vody, interní audity, mikrobiologické a fyzikálně chemické analýzy potravin a vody…

Další:

Word, excel, power point na expertní úrovni, samozřejmostí je internet a nyní i tvorba webových stránek – wordpress, elementor.

Absolvovaná školení:

  • 15.11.2006 – Hygienické zásady při zpracování živočišných produktů a výrobě bezpečných potravin
  • 20.3.2007 –   Excel pro pokročilé
  • 10.1.2009 –   Strojnický kurz.
  • 10.6.2010 –   Hygienické zásady pro provozovatele potravinářských podniků zpracovávajících živočišné produkty.
  • 23.5.2012 –   Systém HACCP, audit systému.
  • 7.2.2013 –     IFS Food verze 6
  • 17.4.2013 –   Monitoring prostředí laboratoře a požadavky na její vybavení
  • 21.4.2015 –   Udržování systému HACCP
  •  8.6.2016 –    Systém HACCP, úroveň pro pokročilé.
  • 20.9.2017 –   Interní auditor managementu kvality a bezpečnosti potravin.
  • 15.5.2018 –   Požadavky HACCP ve výrobě potravin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *